Over ons

gibacpand

Voor vloeibaar gereedschap en een reiniging op maat

Gibac® Chemie BV levert o.a. in de verspanende industrie vloeibare gereedschappen om uw productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Tegenwoordig draaien CNC machines en bewerkingscentra onbemand en is het noodzakelijk dat continuïteit in het productieproces blijft gewaarborgd.

In de niet-verspanende industrie leveren wij een scala aan oplossingen om uw producten diep te trekken of om te vormen. Ter voorkoming van een reinigingsstap is onze specialiteit het leveren van vloeibare gereedschappen voor deze processen

Van eenvoudige oplossingen tot kant-en-klare aanpak

Gibac® Chemie BV biedt een totaaloplossing voor het grondig reinigen van industriële producten en halffabricaten. Van analyse van de gewenste reinheid na het schoonmaakproces tot en met de behandeling van het afvalwater. Wij denken immers ook aan ons milieu!!!

De problematiek van een klein bedrijf kennen wij net zo goed als die van een groot bedrijf. Vandaar dat onze aanpak kan variëren van zeer kleinschalig tot het leveren van een kant-en-klare oplossing. Het spreekt vanzelf dat wij dan ook binnen de gestelde termijn alle reiniging- en regelapparatuur installeren. Tevens zorgen wij ervoor dat de bijbehorende programmering doet wat ervan wordt verwacht.

Gibac® Chemie BV steunt haar relaties op basis van knowhow

Al meer dan 20 jaar zorgt Gibac® Chemie BV bij veel bedrijven voor het reinigen van industriële producten. Bij deze processen is maatwerk eerder regel dan uitzondering. Gelukkig worden wij hierin gesteund door een eigen laboratorium en vertegenwoordigingen     van een groot aantal gerenommeerde buitenlandse fabrikanten. Wij beschikken over een lijn van machines, bijbehorende reinigingsproducten en procédés. Gebaseerd en gebouwd na vele jaren ervaring met industriële reiniging.

Gibac® Chemie BV staat op de continuïteit van uw reinigingsproces

De door ons ontworpen processen en installaties moeten jarenlang betrouwbaar functioneren. Ze worden dan ook uitsluitend ontwikkeld  op basis van kwaliteitscomponenten. Bovendien staan wij elke opdrachtgever voortdurend terzijde, ook als het gaat om tussentijdse probleemoplossingen. Dit doen wij onder meer met ons eigen laboratorium, waar diepgaand onderzoek kan worden verricht naar de achterliggende oorzaken van een eventuele storing of waarmee veranderingen in productieprocessen kunnen worden opgevangen.  Dankzij de mogelijkheid van leveringsafspraken zorgen wij ervoor altijd uw producten op voorraad te hebben die nodig zijn om uw reinigingsproces te allen tijde probleemloos aan de gang te houden!

Gibac: een complete oplossing voor een reinigingsvraagstukken

Reiniging

Gibac® is hét gedeponeerde handelsmerk dat staat voor een complete oplossing op het vlak van reiniging-, filtratie,- en afzuigapparatuur. Gedetailleerde documentatie over reinigingsapparatuur en vloeistoffen is op aanvraag beschikbaar.

Filtratie

Gibac® Chemie bv levert ook een compleet scala aan filtratie-units. De aandacht is daarbij vooral gericht op standtijdverlenging van eveneens in ons leveringsprogramma opgenomen metaalbewerkingsvloeistoffen. Dankzij geavanceerde filtratie-units worden ook zeer moeilijk te zuiveren materialen zoals glas en hardmetaal goed gereinigd.

Afzuigapparatuur en spanenzuigers

Voor alle industriële toepassingen leveren wij zowel industriële afzuigers als spanenzuigers.

6 thoughts on “Over ons

 1. 73Heike

  I can see that your blog probably doesn’t have much traffic.
  Your articles are interesting, you only need more new visitors.
  I know a method that can cause a viral effect on your blog.
  Search in google: dracko’s tricks make your content go viral

 2. TiaJuicy

  Hi. I see that you don’t update your site too often. I know that writing content
  is time consuming and boring. But did you know that there is a
  tool that allows you to create new articles using existing
  content (from article directories or other blogs from your niche)?
  And it does it very well. The new posts are high quality and pass the copyscape test.
  You should try miftolo’s tools

 3. DemiJuicy

  Hi. I see that you don’t update your blog too often. I know that writing posts is boring and time consuming.
  But did you know that there is a tool that allows you to create
  new posts using existing content (from article directories or other blogs from your niche)?

  And it does it very well. The new articles are unique and pass the copyscape
  test. You should try miftolo’s tools

 4. BestRachael

  I see you don’t monetize your site, don’t waste your
  traffic, you can earn additional cash every month.
  You can use the best adsense alternative for any
  type of website (they approve all websites), for more details simply search in gooogle: boorfe’s tips monetize your website

 5. Pingback: computer-arts.info

 6. Kevinpi

  Broederstraat komen we nog een gebouw met historische betekenis tegen. In dit oude pand zetelt het Archief- en Documentatiecentrum van de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt . Er wordt verzameld, geordend, onderzocht,

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*