Luchtfiltratie- en zuiveringssystemen

HFiltration ontwerpt en produceert luchtfiltratie- en zuiveringssystemen om vervuilde lucht die wordt gegenereerd in industriële productielijnen te verminderen en te elimineren, waardoor gezonde, veilige en milieuvriendelijke werkplekken worden gecreëerd. HFiltration werkt ethisch, zowel in de productie als bij het ontwikkelen van constructieve relaties met partners en samenwerkingspartners.

Het bedrijf werd in de jaren negentig opgericht door te luisteren naar de behoeften van het MKB in de regio. Tijdens deze jarenlange ervaring hebben we op maat gemaakte technologieën ontwikkeld in verschillende productie-industrieën, zoals: de automobielsector, de ruimtevaart, de voeding, het spoor, het papier, de chemie, de bouw, de farmaceutische industrie, de medische sector, de metallurgie, metaal, staal, kunststof en rubber. Onze klanten variëren van de eindgebruiker, zoals een mechanische draaierij, tot OEM’s wereldwijd.

Wij zijn een groep met een Italiaans hart, maar met een internationale reikwijdte: de verkoop vindt plaats op nationaal, Europees en internationaal grondgebied dankzij de dochterondernemingen HF Polska in Polen, HF Swiss in Zwitserland en het netwerk van distributeurs in meer dan 20 landen. Vandaag de dag zijn wij de innovatieve partner waarop u kunt vertrouwen om de bedrijfskosten te verlagen en samen de nieuwe uitdagingen van Industrie 4.0 aan te gaan.

Producten

Vragen?

Neem gerust contact op.