ANMASI – Ultrasoonreinigers

CL-serie is een tafelmodel met hoogwaardige verwarmingselementen

Standaard ultrasoonreiniger, varieert van 4 tot 25 liter en wordt vooral gebruikt voor kleinere onderdelen als reductiemotoren, verstuivers, lagers, enz. De machine wordt vaak gebruikt in werkplaatsen, laboratoria en klinieken.

CL-serie een ultrasone lijnreinigingssyteem

Dit is onze serie lijnmachines voor het doorlopend reinigen van componenten.
Deze serie wordt geproduceerd op basis van de behoeften van de klant, bijvoorbeeld met wassen, spoelen, pasiveren en drogen. De machine is gebaseerd op de V-serie en varieert van 55 tot 125 liter.

Maxi-serie

Onze serie ultrasoonreinigers, speciaal ontwikkeld voor de industrie. De standaardafmetingen varieert van 144 tot 500 liter. Deze machine kan worden gebruikt voor 24/7 doorlopend reinigen in bijna alle omgevingen.
Standaard met verhoogde transductoren, oppervlakteafschuiming en skimmertank.

Maximatic

Deze machine is voor het reinigen van complexe componenten en is gebaseerd op de Maxi-serie. De machine is uniek omdat deze ultrasoon combineert met agitatie (schudden) om de onderdelen in de tank zachtjes te bewegen voor aanzienlijk betere reinigingsresultaten.

Spoelen met overloop naar skimmertank - gebruikt voor de scheiding van olie en andere onzuiverheden die aan de oppervlakte komen.

Transductoren 100mm boven bodem van de tank geplaatst - verlengen de levensduur van reinigingsvloeistoffen doordat vuillagen op de bodem kunnen neerslaan.