Precisie Reiniging

Wat we doen
Wij ontwerpen, ontwikkelen en leveren precisiereinigingsapparatuur en -diensten voor veeleisende taken en industrieën. Onze ervaren experts zorgen ervoor dat uw reinigingssysteem effectief wordt geïnstalleerd en geïmplementeerd, en ons uitgebreide service- en accessoireprogramma zorgt ervoor dat het blijft werken. Dit geldt ook voor onze filtersystemen die u helpen de bedrijfskosten te verlagen en zowel uw werkomgeving als het milieuprofiel van uw bedrijf te verbeteren.

Hoe we het doen
Ons brede scala aan toonaangevende standaardoplossingen voldoet aan de meeste eisen binnen sectoren zoals de auto-industrie, lucht- en ruimtevaart, windenergie, medische zorg en gezondheidszorg, en meer. Onze uitgebreide ervaring stelt ons echter in staat om bestaande apparatuur aan te passen en aangepaste oplossingen te ontwerpen voor elke speciale taak die u heeft. Anmasi is gebaseerd op klantgerichtheid en ons solide doel is om waarde toe te voegen aan uw bedrijf door middel van duurzame en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Waar we vandaag komen
Anmasi is opgericht door Jan Hedeby Sørensen, die 30 jaar ervaring heeft in industriële reinigingsapparatuur en -oplossingen. Het fundamentele doel van het bedrijf is om een ​​one-stop-shop te zijn voor precisiereinigingsapparatuur. We ontwerpen en leveren zowel standaard- als maatwerkoplossingen. We bieden ook wereldwijde installatie en onderhoud en houden alle vitale onderdelen en accessoires op voorraad om een ​​snelle levering en minimale uitvaltijd voor onze klanten te garanderen.

Producten

Vragen?

Neem gerust contact op.