Kom jij bij ons werken?

Accountmanager M/V

Technisch, betrokken & professioneel

voor de regio Zuid-Nederland

Gibac Chemie B.V. is gevestigd te Apeldoorn. Het bedrijf houdt zich bezig met handelsactiviteiten op het gebied van (synthetische, minerale en plantaardige) metaalbewerkingsvloeistoffen en reinigingsmiddelen voor de metaalindustrie en brengt reiniging- en filtratie apparatuur op de markt. Dit zijn onder andere vloeibare gereedschappen en verantwoorde reinigingschemicaliën die gebruikt worden voor high tech oppervlaktebehandeling. Binnen de voedingsmiddelen industrie levert Gibac Chemie B.V. calciumstabilisatoren en antischuim middelen evenals voor levensmiddelen: oliën en vetten.. Inmiddels is Gibac Chemie B.V. uitgegroeid tot een van de grote leveranciers in Nederland van reinigingssystemen in de toeleveringsindustrie van de automotive sector. Tevens levert men een scala aan apparatuur en chemicaliën voor waterbehandeling. Gibac Chemie B.V. is lid van de vereniging van importeurs van machines en gereedschappen voor de metaalindustrie (VIMAG). Deze belangenorganisatie is erop gericht dat de aangesloten bedrijven een sterk ontwikkeld gevoel voor service en kwaliteit hebben. De kwaliteit die Gibac Chemie B.V. levert wordt bevestigd doormiddel van het ISO 9001:2015 certificaat.

De organisatiecultuur:

De organisatiecultuur kan omschreven worden als: een open cultuur met korte lijnen, vooruitstrevend en commercieel waarbij eenieder zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.

Arbeidsvoorwaarden

Functie

Als accountmanager voor Gibac Chemie BV ben je verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopdoelstellingen binnen jouw regio. Samen met de directie bepaal je de strategie.

Je doet voorstellen, onderhandelt en sluit ‘de deal’. Je verzorgt de acquisitie van nieuwe afnemers in de metaalverwerkende industrie en gaat voor het verhogen van de omzet binnen jouw regio.

Je spoort nieuwe projecten op, bereidt offertes voor en zorgt voor de opvolging.

Je onderhoudt de CRM-software en de relatiedatabase, houdt overzicht, plant en rapporteert. Je enthousiasmeert mensen, draagt visie uit en leidt.

Je beschikt je over goede verkooptechnieken. Je hebt lef, humor en bent niet bang om ‘deuren in te trappen’. Je bent flexibel. Het ene moment heb je je stofjas aan en sta je te graaien in de olie. Het andere moment sta je op een beurs. Het kan zijn dat je vroeg moet beginnen en soms laat thuis bent.

Functie-eisen

  • Aantoonbare succesvolle buitendienst­verkoopervaring in de (metaal)industrie;

  • Affiniteit met (vloeibare) gereedschappen (koelsmeermiddelen) in de metaalindustrie is een pre;

  • Hoge mate van zelfstandigheid, uitstekende communicatieve vaardigheden. Enige beheersing van de Engelse en Duitse taal is een pre;

  • HBO denk- en werkniveau;

  • Competenties: overtuigingskracht, empathisch vermogen, klantgerichtheid, accuraat;

  • Persoonlijke eigenschappen: discipline, doorzettingsvermogen, willen scoren, teamplayer.

Interesse?

Wilt u in aanmerking komen voor deze functie stuur dan, liefst per e-mail, uw CV met motivatie naar t.zevenhuizen@gibac.nl of naar Gibac Chemie BV  Gladsaxe 15  –  7327 JZ  Apeldoorn

Uitsluitend serieuze kandidaten worden in behandeling genomen.