Filco

Filtersystemen en waterbehandeling

Met het milieu in gedachten

Ontwerpen – Ontwikkelen – Leveren
Bij Filco zijn we er trots op dat we het hele proces van ontwerp, productie, installatie en onderhoud van uw industriële reinigingsoplossing. Onze toegewijde medewerkers en loyale onderaannemers vormen een uitgebreide en competente organisatie die uitsluitend gericht is op klanttevredenheid. Onze eigen R&D- en productiefaciliteiten leveren de oplossingen die u nodig hebt en onze serviceorganisatie houdt ze up and running. Wereldwijd en 24 uur per dag.

Wij klaren de klus
Naast de productie van onze eigen standaardoplossingen en oplossingen op maat hebben we ook onze eigen productie van filters en hebben we alle andere benodigde onderdelen en accessoires op voorraad. Onze interne experts staan altijd klaar om je te helpen wanneer je hulp nodig hebt.

We dekken je
Onze serviceorganisatie is zowel nationaal als internationaal verspreid. Waar je ook bent en waar je ons ook nodig hebt, we zijn nooit ver weg. Onze brede expertise strekt zich uit over industrieën, grenzen en technologieën, waaronder magneetreinigingssystemen en andere geavanceerde oplossingen.

Envotherm

Innovatieve technologie voor schoon afvalwater

Pure water – less energy

ENVOTHERM is een Deens bedrijf dat innovatieve milieuvriendelijke gepatenteerde systemen produceert voor de behandeling van industrieel afvalwater. Sinds 2007 heeft ENVOTHERM voortdurend geïnvesteerd in uitgebreide ontwikkeling en tests die het unieke productplatform van het bedrijf bewijzen.

ENVOTHERM® technologie

Een business-as-usual aanpak zal niet voldoen aan de vraag naar ruw water

ENVOTHERM heeft een sterke marktpositie dankzij onze gepatenteerde technologieën die worden gebruikt in industrieën met afvalwater.

Vragen?

Neem gerust contact op.